top of page

„Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz a borkóstoló.”

A bor él. A bor élete a szőlőn kezdődik és kalandpályákon át kerül bele végül átlényegülve a poharunkba. Egy metamorfózison esik át, ahogy mi is, akik megfelelően kortyolunk bele.

A bor lehet jó, lehet szép és lehet mesteri alkotás. Egy pohár borral visszautazhatunk éveket az időben, teleportálhatjuk magunkat az anyai termőföldjére, hiszen olyan sok mindent mutat meg magáról és a közvetlen környezetéről.

Miért kell bizonyos hőmérsékleten fogyasztani a bort? Milyen aromákat lehet benne érezni és hogy kerül bele az a rengeteg szájban kirobbanó gyümölcs? Hogyan érdemes kóstolni, hogy a lehető legteljesebb legyen az élmény?

A borkóstolás új dimenzióba juttat, minden egyes palacknyitás egy új kalandra hív.

bottom of page