top of page
„Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz a borkóstoló.”
A bor él. A bor élete a szőlőn kezdődik és kalandpályákon át kerül bele végül átlényegülve a poharunkba. Egy metamorfózison esik át, ahogy mi is, akik megfelelően kortyolunk bele.
A bor lehet jó, lehet szép és lehet mesteri alkotás. Egy pohár borral visszautazhatunk éveket az időben, teleportálhatjuk magunkat az anyai termőföldjére, hiszen olyan sok mindent mutat meg magáról és a közvetlen környezetéről.
Miért kell bizonyos hőmérsékleten fogyasztani a bort? Milyen aromákat lehet benne érezni és hogy kerül bele az a rengeteg szájban kirobbanó gyümölcs? Hogyan érdemes kóstolni, hogy a lehető legteljesebb legyen az élmény?
A borkóstolás új dimenzióba juttat, minden egyes palacknyitás egy új kalandra hív.
bottom of page